Klasyczne angielskie śniadanie w trochę innej formie.
kromki razowego chleba
jajka
bekon / wędzony boczek
sól
Jajka włożyć do wody i gotować około 3 minut. Na patelni podsmażyć bekon. Chleb opiec w tosterze i pokroić w słupki. Owinąć bekon wokół chleba i zanurzać w jajku.
Fantastyczne! Zdjęcie cudowne!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie!
Zdjęcie bardzo pomysłowe i urzekające. Ładnie i smakowicie u Ciebie więc z pewnością będę zaglądać.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Ania
Super zdjęcie i super śniadanko :)
OdpowiedzUsuńładnie tu u Ciebie:) urzekają i zdjęcia i minimalizm w opisach. zaciekawiasz...:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam!
ale pyszności !!!
OdpowiedzUsuńSerdecznie zapraszam Cie do mojego konkursu :)
http://smakuje.blox.pl/2010/09/Wloskie-grissini-i-KONKURS.html
Witam:)) Zapraszam serdecznie do zabawy w 'Lubię..'. Szczegóły u mnie: http://cooking-empire.blogspot.com/2010/09/lubieoj-lubiefudge-truffle-cheesecake.html
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Dzięki za miłe komentarze. Zapraszam częściej.
OdpowiedzUsuńTo zdjecie mnie zachwycilo. Swietny pomysl :)
OdpowiedzUsuń