Powered by Jasper Roberts - Blog

9/03/2010

Grzanki z bekonem i jajka na miękko




Klasyczne angielskie śniadanie w trochę innej formie.

kromki razowego chleba
jajka
bekon / wędzony boczek
sól

Jajka włożyć do wody i gotować około 3 minut. Na patelni podsmażyć bekon. Chleb opiec w tosterze i pokroić w słupki. Owinąć bekon wokół chleba i zanurzać w jajku.

8 komentarzy:

  1. Fantastyczne! Zdjęcie cudowne!
    Pozdrawiam serdecznie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Zdjęcie bardzo pomysłowe i urzekające. Ładnie i smakowicie u Ciebie więc z pewnością będę zaglądać.
    Pozdrawiam
    Ania

    OdpowiedzUsuń
  3. Super zdjęcie i super śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ładnie tu u Ciebie:) urzekają i zdjęcia i minimalizm w opisach. zaciekawiasz...:)
    pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  5. ale pyszności !!!


    Serdecznie zapraszam Cie do mojego konkursu :)
    http://smakuje.blox.pl/2010/09/Wloskie-grissini-i-KONKURS.html

    OdpowiedzUsuń
  6. Witam:)) Zapraszam serdecznie do zabawy w 'Lubię..'. Szczegóły u mnie: http://cooking-empire.blogspot.com/2010/09/lubieoj-lubiefudge-truffle-cheesecake.html

    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  7. Dzięki za miłe komentarze. Zapraszam częściej.

    OdpowiedzUsuń
  8. To zdjecie mnie zachwycilo. Swietny pomysl :)

    OdpowiedzUsuń