Powered by Jasper Roberts - Blog

8/29/2012

Pieczone brzoskwinie z mlekiem kokosowym









Szybki, prosty i bardzo słodki deser na ostatnie dni lata. Pieczone brzoskwinie stają się wyjątkowo miękkie i delikatne. Można je podawać same, lub na przykład z ulubionymi lodami. Jeśli nie przepadacie za tymiankiem, bardzo dobrze smakują również posypane pistacjami.




10 komentarzy:

  1. wspaniały pomysł na deserowy konie lata :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Swietnie wykombinowane!

    OdpowiedzUsuń
  3. ale smakowicie wygladaja!!!

    OdpowiedzUsuń
  4. Urocze! :) A miód lawendowy jest jednym z moich ulubionych.
    Pozdrawiam
    Anuszka

    OdpowiedzUsuń
  5. Jej,jakie śliczne. Piękny pomysł. Podoba mi się dodatek miodu lawendowego no i oczywiscie mleczka kokosowego. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie dość że taakie smakowite to jeszcze tak pięknie sfotografowane. Ciężko im się oprzeć ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Madzia8/30/2012

    Wyglądają wspaniale!:) Kurcze, nie mam mleka kokosowego. Czy zamiast niego można użyć śmietany kremówki?
    Pozdrawiam:))
    Magda

    OdpowiedzUsuń
  8. Możesz albo lody waniliowe. Na pewno będzie dobrze smakowało.

    OdpowiedzUsuń